Az aktív összetevőnk

MI A PTT-6®?

A köldökzsinór legkülső rétege a kötőszövet, amely kapcsolatot képez a csecsemő és az anya között. A köldökzsinórtól, mint egészségügyi hulladéktól a szülést követően általában megszabadulnak. Kutatások azonban kimutatták, hogy a köldökzsinór számos bőrápolási előnnyel rendelkezik.

A PTT-6® egy szabadalmaztatott aktív összetevő, amely több mint 3000 fehérjét tartalmaz, köztük növekedési faktorokat és citokineket, amelyek segítik a sejtregenerálódást.

MEGSZÁMLÁLHATATLAN ELŐNY A BŐR ÉS A HAJ SZÁMÁRA

A PTT-6® a CALECIM® saját fejlesztésű, szabadalmaztatott aktív összetevője. Ez az egyetlen olyan bőr- és hajápoló hatóanyag a világon, amely eddig példátlan koncentrációban tartalmaz növekedési faktorokat: egy milliliter PTT-6® több mint 3000 aktív növekedési faktort és exoszómát tartalmaz.

A CALECIM® egyedülálló kinyerési forrása teszi lehetővé ezt a magasfokú hatékonyságot. A PTT-6® etikusan kinyert őssejtekből származik.

HOGYAN MŰKÖDIK A PTT-6®?

A PTT-6® nem csupán hatóanyagokkal táplálja a bőrt és a fejbőrt.

A sejtek közötti kommunikáció révén energizálja azokat, hogy azok képesek legyenek olyan hasznos fehérjéket termelni, amelyekre a szervezetnek szüksége van. Ezáltal számos bőr- és hajprobléma kezelésében, valamint gyulladáscsökkentésben segít.

BIZONYÍTOTT EREDMÉNYEK

A PTT-6®-ot a bőrre gyakorolt pozitív hatásainak objektív mérése céljából szigorú vizsgálatoknak vetik alá.

BŐRRE GYAKOROLT HATÁSA

600%-kal

növeli a bőr tömörségét

83%-kal

fokozza a hialuronsav-termelődést

56%-kal

serkenti az elasztintermelődést

42%-kal

fokozza a bőrsejtek termelődését

Jelen eredmények a PTT-6® bőrproliferációt, bőr tömörséget, hialuronsav- és elasztinktermelődést fokozó pozitív hatásainak meghatározására irányuló in vitro vizsgálatokból származnak, amelyek emberi keratinociták és fibroblasztok sejtalapú vizsgálati modelljeinek felhasználásával valósultak meg. A vizsgálatokat a CellResearchCorp labs dolgozta ki és végezte el.

HAJRA GYAKOROLT HATÁSA

24%-kal

szaporítja a hajtüsző sejtjeinek számát

30-ad részére

csökkenti a fejbőr gyulladásának mértékét

16%-kal

növeli az új és a már meglévő hajszálak vastagságát 12 hét használat után

14%-kal

növeli a fejbőrön lévő hajszálak számát 12 hét használat után

A PTT-6® primer humán dermális papilla sejtek növekedését stimuláló hatása mérésének céljára szolgáló in vitro teszteket végeztek a normál emberi hajtüszőnek hajpapillájából kinyert mesenchymalis utódsejtjein. A vizsgálatokat a Singapore Polytechnic dolgozta ki és végezte el.

Jelen eredmények emberi tesztalanyokon végzett vizsgálatokból származnak, melyek célja a follikuláris egységek négyzetcentiméterenkénti változásának, a tüszőn belüli távolságnak, a hajszálak négyzetcentiméterenkénti számának és a hajszálszélesség változásának meghatározása volt a PTT-6® 12 hetes lokális alkalmazása során. A vizsgálatokat a Yuvell Clinical Trial Centre dolgozta ki és végezte el.

PÁCIENSEK ÁLTAL IGAZOLT HATÉKONYSÁG

Márkánk lényegét az egészségügyi szakemberek által szolgáltatott megbízható klinikai adatok alkotják. Innen tudjuk, hogy a CALECIM® hatásos.
Kelly Morrell fejbőr specialista és esztétikai szakember klinikai megfigyelése 6 hét használat során.
Dr. Samuel Figueroának, a Dutch Hollow Medispa szakemberének klinikai megfigyelése 6 hetes használatnál.
Faz Iqbal okleveles nővér, hajrestaurációs specialista klinikai megfigyelése 6 hetes használat során.
Alopecia areatában szenvedő páciens klinikai megfigyelése Kelly Morrell fejbőr specialista és esztétikai szakember által, 6 hét használat során.
Akne és aknés hegek 12 hetes lokális kezelése mikrotűzéssel és a Professzionális Szérummal. A kezelést a Lumiere MediSpatól Adrian Baker vezette.
Previous slide
Next slide

ETIKUS FORRÁS

A PTT-6® etikus eredetű őssejtforrásból származik. Ezen őssejtek kinyerése nem okoz semmilyen kárt, fájdalmat vagy stresszt sem az állatoknak, sem az embereknek. Szigorú előírásokhoz tartjuk magunkat, és semmilyen állatkísérletet nem végzünk kozmetikai bőr- és hajápolási termékeink esetében

Tudósok által megalkotva

Laboratóriumainkban kifejlesztett, 20 évnyi őssejtkutatáson alapuló készítmény, amely mostantól otthoni kezelésként is elérhető.

Orvosok által elismert

A világ több száz klinikáján használt formula, amely eredményesebbé teszi a betegek kezelését és támogatja a gyógyulás folyamatát.

Eredmények által igazolt

Márkánk lényegét az egészségügyi szakemberek által végzett megbízható klinikai adatok alkotják. Innen tudjuk, hogy a CALECIM® hatásos.