Multi-Action Cream

Egy forradalmi bőrfeltöltő krém a bőr aktív anti-aging helyreállításáért.

A CALECIM® Professional Multi-Action krémet egy egyedülálló fiatalító-kondicionáló formulával alkottuk meg. Ezen aktív összetevő a fehérjék és a növekedési faktorok példa nélküli, fiziológiásan kiegyensúlyozott egységét nyújtja, csakúgy, ahogyan a szervezet igyekszik javítani a bőr funkcióit és szabályozni a bőrsejtek megújulását.

A szabadalmaztatott köldökzsinór-kötőszöveti kivonatból nyert fiatalító-kondicionáló formula „fiatalító üzeneteket” továbbítva segíti aktiválni a hidratálásért és a feszesítésért felelős fehérjéket, amelyek hatékonyan fokozzák a bőr teltségét és korrigálják a petyhüdtséget. A Multi-Action krém segít visszaépíteni a bőr szerkezeti rétegeit, egyúttal folyamatosan megújítja az dermisz felületét.

A köldökzsinór-kötőszöveti kondicionáló formula klinikailag bizonyítottan növeli a sejtszaporodás mértékét és elősegíti a bőr természetes hialuronsav-termelését, amely a fiatalabbnak tűnő bőrhöz nélkülözhetetlen.*
*Az in vitro tesztek háromdimenziós bőrminták, valamint érett bőrből kivont keratinociták és fibroblasztok felhasználásával történtek.

Az eredmény: egészséges, elszíneződésektől mentes, ragyogó, ellenálló és feszes bőr. A hatásai már mindössze két hét alatt megfigyelhetőek.

  • Az öregedő bőr
  • Klinikai megfigyelések
  • Revitalizálja az öregedő bőrt

Az őssejtes üzenetek csökkenésének jele

Valamennyi sejt növekedési faktorok (fehérjék) tömkelegét termeli meg, amelyek lehetővé teszik a sejtek közötti kommunikációt. Különösen fontosak az őssejtek által termelt, jelként működő fehérjék, mivel tevékenyen helyreállítják és regenerálják a bőrt, hogy az megfiatalodhasson és megőrizze az egészségét.
Az őssejtek a bőrsejteknek csupán kis hányadát teszik ki, ám ez a kis hányad elegendő is az őssejtek rendeltetésének a teljesítéséhez, ameddig a bőr fiatal. A bőr öregedésével a működő őssejtek száma csökken, és csökken az általuk kiválasztott fiatalító fehérjék mennyisége is. A bőr helyreállítása és regenerációja veszélybe kerül, és a bőr elkezd öregnek látszani. Az öregedés e jelei a következők:
A teljeskörű, hatékony anti-aging terápia magában foglalja a bőr nélkülözhetetlen, fehérje jelek általi folyamatos biorevitalizációját, biztosítva az egészséges bőrfunkció mellett a bőr folyamatos önmegújítását, megfiatalodását, valamint a bőrsejtek megújulásának fenntartását.

Lifting, feszesítés és korrigált bőrhibák

Látható hatásai már 2-4 hét alatt megfigyelhetőek.

A lenyűgöző lifting és bőrfeszesítő hatásért

Multi-Action krém hatékonyan célba veszi
Termékajánló az öregedés erőteljes jelei elleni hatékony küzdelemhez
Az öregedő bőr kezelésének legjobb módszere a Multi-Action krém és a Restorative Hydration krém együttes használata.
MULTI-ACTION KRÉM
RESTORATIVE HYDRATION KRÉM