Eye Contour Lifting Cream

Komplex szemkörnyékápolás
Formál. Megemel. Megújít.

Miért tűnhet a szemünk „fáradtnak” és „öregnek”?

Az arcunkon a szem környékén jelentkeznek először az öregedés jelei, mivel itt – az arc más területeihez képest – kevesebb faggyúmirigy, kollagén- és elasztinrost található. A szemkörnyék olyan terület, amely folyamatos mozgásban van, mivel a szemünk segítségével fejezzük ki önmagunkat és az érzelmeinket.

A kor előrehaladtával bőrünk tömörsége csökken, ennek jelei pedig a szemkörnyéken mutatkoznak meg először. A fáradtság és a nem elégséges pihenésből adódó rossz nyirokkeringés elszíneződéseket és ödémát okoz, melyek a vékony bőrfelületeken igen szembetűnően jelentkezhetnek, akár „táskás szemek” formájában.

Az öregedés során a bőr megújulási képessége gyengül, ami a szemhéjak petyhüdtségéhez, valamint a bőr tömörségének és rugalmasságának fokozatos elvesztéséhez vezet. Ennek eredményeképpen a szem körvonala „megsüllyed”, ami az arc felső részének megereszkedéséhez, a finom és a mély ráncok kialakulásához, valamint a felső és az alsó szemhéjakon kreppes bőr megjelenéséhez vezet.

  • Hatóanyagok
  • Klinikai megfigyelések
  • Alkalmazása

Az Eye Contour Lifting Krém hatóanyagai:

A szabadalmaztatott PTT-6® célzottan kezeli az öregedés szem alatti és szem fölötti jeleit.

A vonalak kisimulása, az elszíneződések halványodása, valamint a szem alakjának finom körvonalazódása már 35 nap használat után megfigyelhető volt.

Tudósok által megalkotva a gyors eredményekért

Korszerű, otthoni bőrápolási rutin kialakítása a tiszta és ragyogó bőr elérése és szinten tartása érdekében.
Alkalmazása: