Restorative Hydration Cream

A Restorative Hydration krém a gyors hatású aktív összetevői révén új életre kelti a fáradt és igénybe vett bőrt.

A CALECIM® által szabadalmazott, egyedülálló forrásból származó, természetes eredetű hialuronsavval (HA) azonnal pótolja a nedvességet a bőr epidermális rétegében.
A változatos fehérjéket tartalmazó, köldökzsinór-kötőszöveti kivonatból nyert fiatalító-kondicionáló formula nem csupán hidratál: segít a bőr HA szintjét belülről feltölteni, miközben elősegíti a bőr epidermális sejtciklusának helyreállítását annak érdekében, hogy új, friss bőrsejtek kerülhessenek a felszínre.

A különböző bőrmintákon elvégzett in vitro tesztek kimutatták, hogy a köldökzsinór-kötőszöveti kondicionáló formula növeli a sejtszaporodás mértékét és elősegíti a bőr saját HA termelését.

Az eredmény: Azonnal feltölt és hidratál, láthatóan kisimítja a finom vonalakat és árnyékokat, valamint visszaadja a bőr fiatalos ragyogását és tündöklését.

  • A száraz bőr
  • Klinikailag bizonyított
  • Nedvességpótlás a felszínen

Károsodás a felszín alatt

A bőröregedés és a mindennapos környezeti ártalmak dehidratációt okozhatnak. Néhány klinikai beavatkozás pedig akár súlyosbíthatja is a bőrszárazságot. A kiváltó októl függetlenül, a dehidratáció következményei azonosak:
A dehidratáció negatív hatásain túl, mint például a száraz, érdes bőr finom ráncokkal, a krónikus kiszáradás a bőrrétegek további károsodásához is vezethet. Tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy a krónikusan száraz bőr a dermális rétegekben az elasztin és a kollagén rostok bomlását okozhatja. Fiatalok ebben szintén érintettek lehetnek, ami idő előtti öregedéshez vezethet.

Klinikailag bizonyított hidratáló képesség

Látható eredmények már 2-6 hét alatt

Tartsa fenn a hidratációt a felszín alatt

Restorative Hydration krém azonnal hidratálja és megnyugtatja:
Termékajánló az öregedés erőteljes jeleinek hatékony célba vételéhez
Az öregedő bőr kezelésének legjobb módszere a Multi-Action krém és a Restorative Hydration krém együttes használata
MULTI-ACTION KRÉM
RESTORATIVE HYDRATION KRÉM