Professional Pigment Solution

A pigmentáció ellenszere. Hatékonyan és véglegesen tünteti el a bőr elszíneződéseit.

Hidrokinon-mentes. Klinikai fokozatú kozmetikai termék. Biztonságos minden bőrtípusra nézve.

Az orvosok és az érintett páciensek régóta keresik azt a hosszan tartó hatású, helyileg alkalmazható kozmetikumot, amely hatékonyan kezeli a bőr hiperpigmentációját.

A páciensek szebb, egyenletesebben pigmentált bőrtónusra vágynak, amelyen kevésbé látszódnak a hiperpigmentált „pöttyök” (öregségi- vagy napfoltok). A hagyományos depigmentáló szerek, mint például a hidrokinon és az erős savak hosszú távú alkalmazása aggályokat vet fel, mivel e szerek tartós használata során a bőr tovább sérül, melynek eredményeképpen a hiperpigmentáció súlyosabbá válhat.

A Professional Pigment Solution két forradalmi technológiát egyesítve, illetve a bizonyított hatással bíró összetevői segítségével hosszú távon is képes biztonságosan kezelni a bőr elszíneződéseit. Önmagában használva és a klinikai depigmentációs kezelések napi kiegészítőjeként is hatékonyan megállja a helyét.

  • Többéves kutatás
  • Klinikai megfigyelések
  • Forradalmi technológia

A Professional Pigment Solution a hiperpigmentációt és a májfoltokat célozza meg.

A hatóanyagok e kombinációja hosszú távú megoldásként szolgál a hiperpigmentáció és a májfoltképződés teljes folyamatának kezelésében. A kúra már jóval a hipermelanózis kialakulása előtt elkezdődik, ami nemcsak az aktuális gyulladást kezeli, hanem a bőr ellenállóképességét is növeli a környezeti ingerekkel szemben, melynek következtében a bőr károsodása és érzékenysége csökken, így enyhül a hiperpigmentáció is.

A kitartó elszíneződések és a krónikus bőrpír is láthatóan halványodik, valamint javul az arc általános bőrtónusa.

A pozitív hatások már 35 nap elteltével láthatóak. Az optimális eredmény 90 napon belül jelentkezik.

Korszerű, otthoni bőrápolási rutin kialakítása a tiszta és ragyogó bőr elérése és szinten tartása érdekében.

PROFESSIONAL PIGMENT SOLUTION
RESTORATIVE HYDRATION KRÉM