Partnereink

G1 Intézet

A G1 Intézet több mint 15 éve várja régi és új pácienseit Óbuda szívében, ahol mindent megtalál egy helyen. Az Intézmény korábban a szülészet-nőgyógyászati és bőrgyógyászati szakrendelésekre helyezte a hangsúlyt, mostanra viszont tovább bővítette palettáját és több mint 1500 négyzetméteren exkluzív, elegáns környezetben, a legmodernebb, csúcstechnológiás orvosi eszközökkel és eljárásokkal várják a Pácienseket.

NOUVO Clinic

Dr. Belvon Laura vagyok, a n u o v o megálmodója. A Semmelweis Egyetemen végeztem általános orvosként. Egyetemi éveim alatt lehetőségem volt Rómában a La Sapienza Egyetemen tanulni, ahol számtalan új, izgalmas területtel ismerkedhettem meg. Az olasz kultúra és az emberek mentalitása nagyon közel áll a szívemhez, a lendület és az életvidámság teljes mértékben átszövi a mindennapjaimat. Szerettünk volna egy olyan páciens légkört létrehozni, amely nem megszokott, ahol a hozzánk érkezők bátran, szorongások nélkül informálódhatnak.

M.I. Beauty Clinic

A Budapest közelében, Vácon működő klinikán kozmetikai és orvosesztétikai kezelésekkel, fiatalos, lendületes, újdonságokra nyitott csapat várja a szépülni vágyókat. Exkluzív környezetben, nemzetközileg elismert szépészeti eljárásokkal, folyamatosan bővülő eszközparkkal biztosított, hogy a klinikára érkezett Vendégek a legmodernebb és leghatékonyabb esztétikai eljárások közül választhassanak, amelyeket szakképzett orvosok és kozmetikusok tervezetten és személyre szabottan végeznek.

Híd Klinika

Ahol minden megtalálható egy helyen. Szegeden nyílt, komplett bőrgyógyászati-, orvos esztétikai-, kozmetikai-, és testkezelésekkel várjuk a hozzánk érkező Pácienseket. Az egyéni konzultációk alkalmával személyre szólóan átbeszéljük az aktuális állapotot és a
rendelkezésre álló kezelési lehetőségeket, legyen szó akár bőrgyógyászati, akár esztétikai megkeresésről. A klinikánkon dolgozó szakorvosok folyamatosan képzik magukat, hazai, illetve külföldi kongresszusokon vesznek részt, hogy a hozzánk forduló Páciensek a
leghatékonyabb kezelésben részesülhessenek.

Skincity férfi esztétika

Sok éves tapasztalat alapján létrehozott, első olyan magyarországi esztétikai központ Budapesten, amelyik a férfiakról szól. Egy olyan birodalom, amelyik egy helyen nyújt megoldást a haj- és a fejproblémára, arcbőrt érintő panaszokra, testkezelésre, végleges
szőrtelenítésre, vagy akár orvos esztétikai, kisebb plasztikai sebészeti beavatkozásokra. A csapatunk több éves szakmai háttérrel és tapasztalattal rendelkező kozmetikusokból, trichológusból (hajgyógyász) és plasztikai sebészekből áll. Az egyediségben hiszünk, így ennek megfelelően kizárólag személyre szabott kezeléseket végzünk, amelyeket egy nagyon részletes diagnosztikai vizsgálatot követően, szakmai konzultáción egyeztetünk a hozzánk fordulókkal.

Golden Rose Orvosi központ

A főváros közelében, Tatabányán várom szeretettel az épülni és szépülni vágyókat. Hitvallásom, hogy a hozzám érkezőket nem csupán egészségük megőrzésében, hanem kisugárzásuk építésében is segítsem. Kíméletes és hatékony terápiás kezeléseim révén az igények szerinti változásokat érhetjük el, hogy lehetőségünk legyen élni az adottságainkkal, tisztelni és szeretni magunkat, mely egy életen át tartó feladat. Az újdonságokkal szembeni nyitottságra és folyamatos fejlődésre ösztönöz, hogy elérjem, hogy a hozzám fordulók érezzék, hogy egészségünk, testünk és lelkünk épsége a legnagyobb érték, melyet kaphattunk.

Atelier Clinic

Az Atelier Clinic Mosonmagyaróvár központjában található, egy olyan helyszínen, ami egyszerre elegáns, letisztult és a finom enteriőr magában hordozza az otthonos és harmonikus hangulatot. A célzott, személyre szabott megoldásokkal olyan szolgáltatások érhetőek el, amiket a legkorszerűbb technológiák és legmagasabb hatóanyagú kozmetikai termékek segítségével biztosítunk kiváló szakembereinkkel. Klinikánkon az innovatív eljárásaink révén a bőr újra fiatalossá és ragyogóvá válik, a vendégeinkben rejlő szépség megújítására, a természetes adottságok megőrzésére és finomítására törekszünk. Kezeléseink színvonalas, színes palettán mozognak, magasan képzett szakembereinknek csúcskategóriás géppark áll rendelkezésére. Az anti-aging mellett a természetes öregedés lassítására, a slow-ageingre összpontosítunk, hogy a páciensünk önmaga maradhasson, a teljes megújulás jegyében.