Rólam

Üdvözlöm az oldalamon! Dr. Rózsahegyi Renáta Dorina vagyok, a Calecim Professional kizárólagos forgalmazója Magyarországon.

Mindig is hittem a következetes és tudatos haj- és bőrápolás erejében, amely a szép és egészséges haj, bőr alapja.

Kétségtelenül hozzájárul a rólunk kialakult első benyomáshoz, igényességet, ápoltságot sugall. Hiszek abban, hogy a megfelelő bőrápolási kozmetikumokkal bőrünket és hajunkat sokkal szebbé és egészségesebbé tudjuk tenni és képesek vagyunk kihozni ezzel a maximumot. Jelenleg több ezer kozmetikum közül tudunk válogatni kedvünk szerint világszerte. Hogyan tudjuk mégis azt eldönteni, hogy nekünk mi a legjobb? 

Hadd meséljek el egy személyes történetet röviden: 2021-ben történt az arcommal egy kisebb baleset. Egy esztétikai beavatkozás során eltaláltak az arcom jobb oldalán egy eret és részleges érelzáródás történt, amelynek következtében a bőröm elfeketült. Rendkívüli módon pánikba estem, végül hosszas keresgélés után egy szingapúri orvos ismerősöm ajánlotta a Calecim Professional őssejt szérumát, amelynek a hatása szinte azonnal mutatkozott. Vivace kezeléssel kombinálva a szérum nagyon látványosan hatott, a bőröm szebb lett, mint valaha. A barátaim és a családom mind-mind elkezdtek kérdezősködni, hogy mit csináltam a bőrömmel. Ekkor ötlött fel bennem az a gondolat, hogy milyen jó lenne, hogyha ez a termék elérhető lenne Magyarországon is.

Végül a technikai jellegű kérdések megoldása után eldöntöttem, hogy forgalmazni fogom itthon és habár nem volt egyszerű a kivitelezése, hála Istennek mára büszkén kijelenthetem, hogy most már Magyarországon is jelen van a Calecim Professional és bízom benne, hogy másoknak is tudunk segíteni akár kopaszodástól vagy hajhullástól szenved, akár fakó vagy sérült bőrrel rendelkezik jelenleg.

Az őssejt technológia kiaknázása a bőr- és hajregenerálás tekintetében a XXI. század egyedülálló vívmánya, hiszem, hogy ez a jövő. Kelet- és Délkelet-Ázsia, az Egyesült Államok, Kuwait, Dubaj (csak hogy néhány példát említsek) már jóval előttünk járnak. Ezekben a régiókban/országokban már hamarabb felismerték azt, ami hozzánk csak most érkezett meg: az őssejt felhasználása a szépségápolásban kétségkívül egy új fejezetet nyit. A Calecim Professional etikus forrásból származó, köldökzsinór kötőszövetből nyert őssejtes kozmetikumok előállításával foglalkozik – erre majd a termékről szóló ismertetésnél részletesebben kitérek – és reméljük, hogy ahogyan már több tucat országban, úgy itthon is osztatlan sikert fognak aratni a Calecim Professional termékei. Kérem, fogadják bizalommal, beszéljenek a képek és a videók helyettem is.

A kozmetikumok kizárólag magánklinikákon, orvosoknál érhetőek el, bármely kérdés esetén kérem forduljanak hozzánk bizalommal a calecim@reneesztetika.hu e-mail címen.

Tisztelettel: dr. Rózsahegyi Renáta Dorina
Renee Beauty Kft. alapítója és ügyvezetője

Marina Bay - Szingapúr